X

El Centre Assessor de la Dona de Menorca atén 3 noves peticions d’ajuda cada setmana

Quasi la meitat de les dones ateses el 2019 son menorquines

25/11/2020

El Centre Assessor de la Dona de Menorca atén 3 noves peticions d’ajuda cada setmana

Creix la conscienciació a Menorca respecte les violències masclistes, i creixen també les atencions al Centre Assessor de la Dona. Al 2019, 149 víctimes de violència van entrar per primera vegada al programa del Consell Insular , la qual cosa vol dir que cada setmana s’obren 3 expedients nous. Segueix la tendència a l’alça d’aquest servei públic i gratuït que proporciona, segons cada cas, assessoria legal, atenció psicològica o seguiment per part d’una treballadora social.

Destaca que pràcticament la meitat de les dones ateses son menorquines i la immensa majoria espanyoles. Una dada que mostra  com aquesta xacra ens toca de ben a prop.

En un any s’han atès a Menorca 599 dones, això és un 24% més de casos que l’any anterior. I la tendència a l’alça es manté aquest 2020. L’increment de les visites ha fet necessari un reforç de l’equip del servei amb la contractació d’una treballadora social per a l’àrea de Ciutadella.

Per aquest dimecres capvespre s’han convocat concentracions, a les 5 a la Plaça des Born de Ciutadella i a les 6 i mitja, a la Plaça Constitució de Maó.

25/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris