CULTURA

El Centre Cultural d’Andratx acull la mostra ‘Insights’

Es tracta d'una de les exposicions més importants en els 20 anys d'historia del centre


Aquesta és, sense dubte, una de les exposicions més importants que ha acollit mai el Centre Cultural d’Andratx en els seus 20 anys d’història. Una fita que ara celebren exposant prop de 300 obres de 29 artistes de renom com Joseph Beuyus , Tony Cragg o Pia Fries. Totes les obres exposades són d’artistes que han passat com a mestres o alumnes per l’acadèmia d’art de Düsseldorf, una de les més importants del món.
Patricia Asbaek, copropietària del Centre Cultural d’Andratx, explica amb aquestes paraules la rellevància d’aquesta mostra: “Habitualment els protagonistes de les nostres exposicions son artistes manco coneguts que participen a les residències que oferim aquí. Obviament, aquestes exposicions son menys atractives per al públic. Aquesta vegada però tenim els ‘noms’. Artistes que tothom coneix i que tothom vol veure. Per això esperam que molta gent s’acosti fins aquí, perque esteim segurs que gaudiran d’aquesta maravellosa exposició”
‘Insights’ és fruit de la col·laboració del Centre Cultural d’Andratx amb el National Bank alemany, propietari de totes les obres exposades. Es tracta d’una exposició que marca un punt d’inflexió en el recorregut d’aquest espai, que avui acollirà l’acte inaugural de la Nit de l’Art. Una nova edició que torna a repetir l’exitosa fórmula d’organitzar visites guiades per les diverses exposicions que hi trobam al programa i que ahir ja reberen els primers visitants.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |