X

El Club Nàutic d’Eivissa aconsegueix una pròrroga d’un any

L'entitat va demanar més temps per amortitzar la inversió d'1,2 milions d'euros per al canvi de pantalans

08/11/2022

El Club Nàutic d’Eivissa aconsegueix una pròrroga d’un any

L’Autoritat Portuària de Balears ha prorrogat un any més la concessió temporal del Club Nàutic d’Eivissa. Una resolució que dona aire a l’entitat, que recorda que aquest temps és necessari per amortitzar la inversió d’1,2 milions que havien fet en el canvi de pantalans.

El Club Nàutic d’Eivissa va demanar una pròrroga per poder amortitzar la substitució d’estructures fixes per altres de flotants i solucionar el problema de seguretat que ha generat al port aquesta obra. L’Autoritat Portuària li ha concedit fins al maig del 2024.

Amb això, tenen temps per treballar amb altres clubs nàutics de les Illes Balears i aconseguir que els plecs de condicions d’aquestes àrees reconeguin la feina de clubs històrics com el d’Eivissa, que té quasi 100 anys. Ara estan pendents de la resolució del nou concurs, al qual s’ha presentat una altra empresa, sobre la qual denuncien que té unes tarifes més elevades.

Per donar a conèixer la seva feina a la societat, el Club Nàutic d’Eivissa ha intensificat el seu vessant cultural, amb presentacions de llibres, concerts i exposicions.

08/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT