X

El comentari de l’exgerent de la Federació de Tennis a una secretària: “Ara m’apujaré el sou”

El fiscal demana 4 anys de presó per a Jaume Amengual i Luciano Gutiérrez, expresident i exgerent de l'entitat

19/12/2023

El comentari de l’exgerent de la Federació de Tennis a una secretària: “Ara m’apujaré el sou”

El judici contra Jaume Amengual i Luciano Gutiérrez, l’expresident i l’exgerent de la Federació Balear de Tennis, ha quedat aquest dimarts vist per a sentència. El fiscal els imputa el delicte d’apropiació indeguda i demana que els condemnin a 4 anys de presó. Els acusa d’haver-se apropiat de més de 100.000 euros de l’entitat. Ells mantenen que són innocents.

Els testimonis parlen de poca transparència

Els dos exdirectius han escoltat en aquesta jornada el testimoni de l’exsecretària de l’entitat. La dona ha declarat que s’ocupava de pagar les nòmines, però que mai no va veure la nòmina de l’exgerent. Ha afegit que li varen retirar l’accés als comptes bancaris. I ha recordat una anècdota significativa. Diu que, en el moment que va partir un entrenador nacional que havien contractat, Gutiérrez va comentar: “Ara m’apujaré el sou”.

També ha estat interrogat l’actual president de l’entitat Cristóbal Bennásar. Va ser assembleista quan els acusats s’ocupaven de la Federació, i assegura que mai no els varen informar de les quantitats que es pagaven a Gutiérrez en concepte de salari i despeses. A més, es queixa que tampoc no els van parlar sobre el conveni de col·laboració que es va signar amb la societat vinculada amb l’exgerent, la mercantil Gutysport.

Notícies relacionades >

19/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris