ESPORTS

El ConectaBalear Manacor farà història a la Copa del Rei

Després de 31 anys de vida, l'equip disputarà la aquesta competició per primera vegada


Quan Andreu Mesquida i el seu grup d’amics començaren a jugar a voleibol els dissabtes capvespre a Manacor, cap d’ells podia imaginar-se que avui dia, l’equip de casa seva, el seu equip, aconseguiria un lloc a la màxima categoria del voleibol espanyol. Ara, 31 anys després, el Conectabalear és una realitat i les seves expectatives són més altes que mai. L’equip s’ha classificat per primera vegada per jugar la Copa del Rei.

Dia 26 de juliol del 1989, Andreu Mesquida, juntament amb altres col·legues posaren en marxa el seu projecte. Naixia el Club Voleibol Manacor amb dos equips sèniors. Ho feia sense gairebé recursos ni un lloc on entrenar. A Manacor només hi havia un pavelló cobert. Na Capellera, territori del bàsquet Perles de Manacor. Els inicis mai no són fàcils. El Manacor va haver d’entrenar i també jugar una bona temporada a la plaça de la Indústria. De tots aquells anys però, Andreu Mesquida en guarda bons records. També recorda moments especials Miquel Gallego, que va començar a jugar al club fa 25 anys i ara n’és el capità.

El secret dels èxits del Manacor està a fer feina des de la base. La bona feina ha tengut recompensa. El Conectabalear Manacor s’ha classificat per primera vegada en la seva història per a la Copa del Rei.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando