societat

El confinament no impedeix que els padrins joves facin arribar les mones als fillols

Persones d'altres pobles contacten amb la pastisseria de Can Ramis de Llucmajor perquè enviïn els ous de xocolata a amics i familiars

El+confinament+no+impedeix+que+els+padrins+joves+facin+arribar+les+mones+als+fillols

Encara que les mones de Pasqua no són una tradició que estigui molt arrelada a les Balears, hi ha alguns forns i pastisseries que fa molts d’anys que en fan. Aquest és el cas de la pastisseria de Can Ramis a Llucmajor. A causa del confinament, a aquest forn s’han enginyat perquè els padrins joves puguin fer arribar a casa dels seus fillols els ous de xocolata. Tot i aquesta iniciativa, però, segons assegura la fornera Marga Ramis, “enguany no n’hem venut tantes, de mones, com anys passats. Per ventura, la venda ha estat una tercera part d’allò que era habitual”.

Aquestes festes de Pasqua ha estat la primera vegada que aquesta pastisseria ha repartit a domicili les mones. “Persones de fora poble, però que tenen amics o familiars a Llucmajor, han contactat amb nosaltres a través de les xarxes socials, perquè els féssim arribar aquest regal. I així ho hem fet”, diu Ramis.

Na Marga Llompart ha estat una d’aquestes nines llucmajoreres a qui la padrina jove li ha enviat una mona. Quan la fornera l’hi ha donat, ha dit que tot d’una encetaria els ous i que no esperaria que fos hora de dinar.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Educació preveu més tutories presencials i obrir les escoletes del Govern durant la fase 3

El conseller d'Educació, Martí March, ha comparegut al Parlament per explicar com serà la desescalada educativa

El projecte de l’hospital de Felanitx estarà acabat abans que finalitzi l’any

L'any 2023- 2024, el batle del municipi, preveu que el centre ja sigui una realitat

La siutació a les UCI evoluciona positivament

Hi ha 25 pacients en total arreu de les Illes