mallorca

El consell de Mallorca farà feina amb els ajuntaments per definir la classificiació dels anoments falsos sols urbans

El decret de mesures urgents estableix una moratòria d'aquesta casta de sol

El+consell+de+Mallorca+far%C3%A0+feina+amb+els+ajuntaments+per+definir+la+classificiaci%C3%B3+dels+anoments+falsos+sols+urbans

El decret de mesures urgents de protecció del territori estableix una moratòriade sol urbà fins el 31 de desembre de 2021. En aquests temps  els consells intervendran en els falsos sols urbans. Del consell de Mallorca expliquen que els falsos urbans són un problema enquistat per a molts de municipis, són aquells sols que estan qualificats com urbans però que el planejament municipal no ha desenvolupat i no s’hi ha fet cap casta de transformació.

La presidenta del consell de Mallorca, Catalina Cladera ha explicat que la institució col·laborarà amb els ajuntaments afectats (hi ha 7 municipis amb l’urbanisme ja adaptat) per revisar aquests sols i veure si s’han de classificar coma rústics, urbanitzables o quedar com estan.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Inca suspèn els actes multitudinaris de les festes patronals

La festa de l'Orgull, el Sene'nSierro i altres cites que congrevaven milers de persones s'han ajornat per a l'any que ve

El GOB reclama més sancions per a les embarcacions que fondegen sobre la posidònia

L'entitat ecologista ha iniciat avui la campanya anual de sensibilització per a la protecció d'aquesta planta marina

Primer campus en conservació marina per a infants i joves

El promotor d'aquesta estada, que es farà al Club Nàutic de s'Arenal, és Manu San Félix, reconegut biòleg marí i col·laborador del National Geographic.