política

El Consell de Mallorca recorrerà la sentència que ordena protegir sa Feixina

El+Consell+de+Mallorca+recorrer%C3%A0+la+sent%C3%A8ncia+que+ordena+protegir+sa+Feixina

El Consell de Mallorca ha manifestat que respecta la decisió dels jutges de protegir el monument de sa Feixina de Palma però també ha anunciat que hi recorrerà en contra.  El pacte d’esquerres que gestiona la institució insular argumenta que ho farà per coherència amb l’acord que es va aprovar a l’estiu del 2017 de no catalogar el monument. Un jutjat de Palma ha decidit que s’ha de catalogar com a bé patrimonial el conjunt escultòric després d’estimar el recurs presentat per l’Associació de Veïnats de Santa Catalina. L’associació ARCA també ha valorat positivament la protecció pel valor històric i artístic. En canvi, l’Ajuntament de Palma no comparteix la sentència perquè el considera un vestigi franquista. El Partit Popular valora positivament la sentència i remarca el seu valor artístic i històric.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Govern ajorna sense interessos el pagament dels deutes tributaris i amplia els terminis per diversos imposts

L'Executiu també ha habilitat un servei telefònic d'atenció psicològica que donarà suport als ciutadans les 24 hores

El Govern ajorna sense interessos el pagament de deutes tributaris

No s'exigiran interessos els tres primers mesos en el cas de les transmissions patrimonials, actes jurídics, successions i donacions.

El Govern balear compra material sanitari als seus proveïdors

També s'està rebent material sanitari de part del Ministeri de Sanitat. La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha reunit per videoconferència amb els directors mèdics i directors d’Infermeria dels hospitals...

El Congrés ratificarà avui la pròrroga de l’estat d’alarma

Sánchez té garantida la majoria absoluta de la cambra