X
8

El Consell de Menorca vol invertir 1,2 milions d’euros en la creació d’una planta de biogàs a Milà

El finançament arribarà a través del cànon de residus i es destinarà completament a crear la planta de biogàs que abaratirà el cost de la incineració d'animals

13/10/2022

El Consell de Menorca vol invertir 1,2 milions d’euros en la creació d’una planta de biogàs a Milà

Menorca espera comptar amb 1,2 milions d’euros per construir una planta de biogàs a l’abocador de Milà que permetrà millorar el tractament de residus biodegradables i, també, rebaixar el cost de la incineració de restes animals. Aquests diners procediran del cànon de residus que es recaptaran entre el final de l’exercici del 2022 i tot el de 2023, contemplat dintre de la llei de residus de Balears aprovada el 2019.

Ho ha anunciat a la comissió insular de residus, convocada per primera vegada amb l’objectiu que cada illa decideixi quines han de ser les inversions prioritàries del cànon de residus. Escoltem Miquel Mir, conseller de Medi Ambient i Territori del Govern.

Menorca ha inaugurat aquest cicle de juntes de la comissió insular de residus. Una junta que aquest matí es reunirà a Mallorca i en unes setmanes ho farà a Eivissa i Formentera.

13/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT