política

El Consell d’Eivissa lamenta la manca de recursos per al poblat de sa Caleta

El conseller de Patrimoni, David Ribas, assegura que li agradaria comptar amb més recursos humans per poder avançar amb el projecte que està en marxa per aquest espai


El conseller de Patrimoni del Consell d’Eivissa, David Ribas, es mostra crític amb la realitat del poblat fenici de sa Caleta de Sant Josep de sa Talaia, Patrimoni de la Humanitat, i assegura que li agradaria comptar amb més recursos humans per poder avançar amb el projecte que està en marxa per aquest espai protegit.

Ribas diu que “no podem estar amb els ulls tapats a la realitat” i que necessitarien més personal per poder dur endavant els projectes aprovats.

Cal recordar, que el tancament d’aquest poblat fenici es trobava en molt mal estat i molt deteriorat quan va caure i a l’estiu de 2015 es va canviar i millorar també pel risc, com reconeix el conseller Ribas, que corrien les persones que visitaven la zona. Ara es treballa en el pla integral d’excavació, restauració i museïtzació d’un poblat fenici del qual ara mateix tan sols es pot visitar una petita part. Ribas espera que aquest pla pugui ser una realitat entre aquesta legislatura i la que ve.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els socialistes creuen que Monserrat vol formar govern amb el PP a Felanitx

Amb 6 regidors, el Govern municipal queda ara en minoria

El batle de Felanitx cessa els regidors del PSIB-PSOE

El PI i el Bloc no descarten governar en minoria amb el suport puntual del PP

Turespaña s’implica en la connectivitat aèria de Menorca a través de contractes de comarketing

L'única ruta existent, amb Londres, penja d'un fil per les dificultats econòmiques d'Easyjet

El Consell de Menorca demana finançament a l’Estat per als projectes estratègics a l’illa

Contempla el desenvolupament del projecte Starlight o la potenciació del turisme marítim a través de l'Illa Plana, entre d'altres accions