eivissa

El Consell d’Eivissa retira dues tanques publicitàries ubicades a un solar prop del recinte firal

Les sancions per instal·lar una tanca il·legal poden arribar als 150.000 euros

El+Consell+d%27Eivissa+retira+dues+tanques+publicit%C3%A0ries+ubicades+a+un+solar+prop+del+recinte+firal

A Eivissa hi ha entre 200 i 300 tanques publicitàries en les carreteres de l’aeroport, de Sant Antoni i de Santa Eulària. El Consell elabora en aquests moments un registre per saber exactament quines compleixen amb la normativa i quines són il·legals.

Tres operaris han retirat aquest dilluns dues tanques publicitàries en les quals s’anunciava la festa d’una discoteca i una marca de cervesa. Estaven situades a la zona del recinte firal d’Eivissa.

El sòl urbà és l’única superfície on legalment poden estar aquestes tanques, sempre que tenguin un informe favorable per part del Consell d’Eivissa i llicència municipal. Alguns d’aquests permisos s’atorgaren sobre carreteres que ja no existeixen.

En aquests moments no hi ha expedients sancionadors oberts perquè el departament insular de Territori espera arribar a un acord pacífic amb les empreses que s’anuncien il·legalment. Si no hi ha entesa, les sancions per instal·lar una tanca il·legal poden arribar als 150.000 euros.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Aprenent a conviure amb les mascaretes

Per més que els experts ho hagin explicat, encara hi ha qui té dubtes sobre com fer servir la mascareta. No, no protegeix si ens la posam a la barra...

S’eliminen les franges horàries per passejar i fer esport a la fase 2

S'han de respectar les franges reservades als majors de 70 anys

Els centres comercials hauran de controlar l’aforament a partir de demà

No només hi haurà un màxim d'ocupació del 30% per a cada centre comercial, sinó que cada botiga també haurà...