X

El cònsol britànic es mostra optimista per allargar la temporada turística

Reunit amb Francina Armengol, Lloyd Milen destaca l'evolució favorable de la pandèmia

09/08/2021

El cònsol britànic es mostra optimista per allargar la temporada turística

Amb la mirada posada en la pròxima revisió del semàfor britànic per viatjar a les Illes d’aquí a tres setmanes, avui Francina Armengol i el cònsol Lloyd Milen han coincidit que l’evolució de la pandèmia és favorable tant aquí com al Regne Unit, gràcies a la vacunació, i no es descarta poder deixar el taronja i passar de nou al color verd.

De moment, ha assegurat Milen, “la situació és favorable” i espera que “segueixi així perquè els britànics puguin continuar venint a passar les seves vacances”. El cònsol ha insistit que les “altes xifres” de vacunació són “el secret per a baixar les restriccions” i les que han ajudat a obrir al Regne Unit.

El Govern balear ha explicat que treballa per allargar la temporada fins al novembre i el cònsol considera que és una bona iniciativa. “Em sembla molt bona iniciativa del Govern balear que intentin allargar la temporada turística, perquè les Illes són fantàstiques a la tardor i si els britànics volen venir, segur que són benvinguts”.

El cònsol també ha destacat que les mesures que s’han posat per controlar la venda d’alcohol i els horaris de tancament són molt positives. S’ha mostrat trist pels aldarulls d’aquest cap de setmana a Magaluf, però ha dit que són inferiors a altres anys. El cònsol ha recordat que, com en els darrers tres anys, també enguany es manté una campanya de conscienciació per als turistes joves del seu país, conjuntament amb el Govern, “perquè els britànics entenguin les mesures i les regles que estan en marxa en aquestes zones” i ajudar “a minvar aquest tipus de turisme”.

“Les incidències que desgraciadament hem vist en els darrers dies, és molt trist que hagi ocorregut, però és molt menys del que ha passat en anys anteriors. Però una nit així, és una nit de més”, ha assegurat Milen sobre aquest tema.

D’altra banda, el cònsol ha dit que no té constància de problemes dels britànics per renovar el seu passaport en poc temps i ha destacat que tot el procés es fa per internet.

09/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris