Informatius

El far de la Mola reobre portes divendres amb entrada gratuïta per als residents de les Illes

La cabuda màxima serà de 20 persones i s'haurà de mantenir la distància de dos metres


El Consell de Formentera tornarà a obrir el Centre Cultural del far de la Mola el proper divendres 12 de juny. Com a novetat, l’entrada serà de franc per a tots els residents de les Illes Balears.

“Enguany de manera especial, a causa de la crisi de la Covid-19, s’ha ampliat la bonificació a la resta de residents balears per ajudar a difondre el nostre patrimoni marítim i cultural en un temps excepcional”, ha explicat la consellera d’Educació i Cultura, Susana Labrador. L’any passat, la bonificació ja era del 100 per cent per als residents de Formentera, els menors de 18 anys i persones a l’atur. El preu de l’entrada general serà de 4,5€ i la reduïda, per a pensionistes i estudiants, té un preu de 2,5€. L’horari de visita serà de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores.

L’obertura del far ve acompanyada de mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. La capacitat màxima del recinte s’ha situat en 20 persones i s’ha de mantenir la distància de seguretat interpersonal de dos metres. La visita al Far es farà en un circuit únic, respectant l’entrada i la sortida. Hi haurà solució hidroalcohòlica per als usuaris, que hauran d’utilitzar mascareta si no es pot mantenir la distància. Així mateix, es reforçarà la higiene i neteja de la instal·lació.

L’edifici del far de la Mola, projectat per Emili Pou Bonet i construït al 1861, acull un espai cultural i de difusió del patrimoni marítim de Formentera. Es divideix en dues àrees expositives. D’una banda, una exposició permanent amb el mar com a eix principal, tractada des de diferents vessants: el medi marí, l’aprofitament dels seus recursos, la navegació i els senyals lumínics. I per una altra, una àrea reservada a exposicions artístiques de caràcter temporal.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La retirada de la quarantena pels britànics reactiva els vols del Regne Unit a Son Sant Joan

Aquest divendres han arribat nou vols del Regne Unit i la previsió és que la setmana que ve es dupliquin...

Nova carrera il·legal de motos aquest vespre a la Serra de Tramuntana

Els veïns, impotents davant una pràctica que es repeteix any rere any

El lloguer vacacional resisteix millor que l’hoteler

HABTUR, una de les patronals del lloguer turístic, xifra en un 65% les reserves per juliol

L’estada mitjana dels turistes a Balears puja un 8% respecte l’any passat, segons Travelgate

El preu de la nit d'hotel baixa un 9%, segons el portal de reserves turístiques