X

El Festival de Pollença omplirà el Claustre de Sant Domingo de música simfònica i de cambra

La cita arriba a la seva seixanta-dosena edició amb un total de 8 concerts amb Hilary Hahn, Maria del Mar Bonet i Nicolas Alstaet com alguns dels artistes destacats

15/06/2023

El Festival de Pollença omplirà el Claustre de Sant Domingo de música simfònica i de cambra

L’escenari del Claustre de Sant Domingo llueix per primera vegada aquesta closca acústica, un element nou que s’incorpora a aquest emblemàtic espai per tal de millorar-ne l’acústica. Aquí se celebraran els 8 concerts que s’han programat per la seixanta-dosena edició del Festival de Pollença i que inaugurarà el 5 d’agost l’Orquestra de Cambra d’Europa. 3 dies després, Chistina Pluhar acompanyarà sobre aquest escenari una de les artistes illenques més internacionals: Maria del Mar Bonet.

Dissabte 12 de març serà el torn de l’Orquestra Simfònica de Balears i la Coral de la UIB, en el que serà el darrer concert de Joan Company com a fundador i director titular del cor. Aquest serà un dels 3 concerts simfònics, enguany en paritat quantitativa amb els concerts de cambra. Completen la programació d’aquesta edició l’espectacle familiar “Andersen. El patito feo”, el concert de la soprano Marina Rebeka i el pianista Mathieu Pordoy i el Quartet Belcea, que dia 19 d’agost interpretarà obres de Shubert, Dvorak i Beethven, entre d’altres. Un dels plats forts serà, de ben segur, el concert d’Arcangelo amb el violoncel·lista Nicolas Altstaed i dirigit per Jonanthan Cohen. Tancarà el cicle la Filarmònica de Cambra Alemanya de Bremen, amb Hilaty Hahn com a violinista solista.

15/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT