societat

El Fons Mallorquí de Solidaritat alerta de la necessitat de seguir fent projectes no relacionats amb la Covid-19

Enguany l'entitat ha hagut de reorientar 9 dels projectes per combatre la pandèmia

El+Fons+Mallorqu%C3%AD+de+Solidaritat+alerta+de+la+necessitat+de+seguir+fent+projectes+no+relacionats+amb+la+Covid-19

La pandèmia de la Covid-19 ha obligat a reorientar del Fons Mallorquí de Solidaritat. Alguns estaven destinats a proporcionar accés a l’aigua, l’habitatge i l’educació i a millorar les condicions socials de la dona. La crisi sanitària ha obligat a destinar part dels recursos a prevenir i combatre la malaltia.

Els 185.000 euros que tenia enguany el Fons per a projectes d’emergència es van exhaurir al juny, i tots ells es van destinar a la lluita contra la pandèmia arreu del món.

El mes de desembre es presentaran els projectes per al 2021. L’entitat mallorquina fa una crida perquè no tots estiguin relacionats amb la pandèmia; això suposaria aturar processos que tenen en marxa com per exemple l’accés a l’aigua potable (projectes que es poden allargar 5 anys) o la millora social de la dona.

Enguany, el pressupost del Fons Mallorquí ha estat d’1.900.000 euros. Encara no saben si l’any que ve se’ls retallarà. Però recorden la necessitat de fer feina en origen, perquè la gent no tengui necessitat de fugir del seu país cercant una vida digna.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Un terç dels metges de Menorca fa vaga per evitar que titulats sense experiència puguin cobrir les places vacants

Simebal demana que s'accelerin les homologacions dels facultatius extracomunitaris, que són un terç dels que treballen a Menorca

Un 80% dels metges secunden la vaga a les Balears, segons Simebal

Demanen que es retiri el decret que permet la contractació de professionals sense l'especialitat corresponent