X

El Formatge ‘Sa Cabreta’, seleccionat per la FAO a les jornades de ramaderia sostenible

En Josep i en Nicolau, dos joves ramaders de Pollença, han creat una explotació que s'ha convertit en un exemple per a tot el món

30/09/2023

El Formatge ‘Sa Cabreta’, seleccionat per la FAO a les jornades de ramaderia sostenible

David Díez

Dos joves ramaders de Pollença han creat una explotació que s’ha convertit en un exemple per a tot el món. Elaboren el Formatge “Sa Cabreta” amb un projecte de ramaderia extensiva.

En Josep i en Nicolau són els propietaris de Formatges “Sa Cabreta”. Elaboren un producte de qualitat que venen directament al consumidor. Varen emprendre el negoci el 2019 i ja s’han fet un nom. Fan ramaderia extensiva amb maneig holístic, una manera de pasturar que no és nova.

La FAO ha seleccionat el seu projecte com una de les dotze històries d’èxit d’entre 158 candidatures presentades de tot el món a les Jornades de Transformació de Ramaderia Sostenible, que han tingut lloc aquesta setmana a Roma.

Els han valorat sobretot que és una activitat integrada a la serra de Tramuntana, patrimoni de la humanitat. Això sí, qui vulgui formatge haurà d’esperar. En aquest moment, les cabres estan a punt de parir i fins que no alletin no podran fabricar el seu preuat formatge.

30/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Magdalena Ferrer 30/09/2023

    Enhora bona !! I feis molt bona feina i es formatges estreordinaris . Animos i endevant