15

El Formentera esvaeix fantasmes i queda tot sol al cel de la lliga

Empats de Penya i Andratx contra els històrics Numància i Lleida mentre que el CD Eivissa encaixa la única derrota balear al camp de l'Ebre

13/02/2022

El Formentera governa en solitari el grup 3 de 2a RFEF. Tres jornades després, tornen cantar victòria en un duel contra l’Osca B que s’ha complicat al minut 8. Carlos Kevin ha ratificat la seva fama com un dels davanters amb més verí de la lliga i ha marcat per cinquena jornada consecutiva. Górriz ha replicat al minut onze, en una jugada iniciada per Adri Castro, acabat d’aterrar al mercat d’hivern i amb les muses al seu favor. El nouvingut, que debutava a casa després d’estrenar-se a Tarazona, també ha provocat el penal que a les acaballes de la primera part ha permès capgirar el marcador gràcies a Julen Ekiza. Al tram final, una demostració de potència de Górriz ha finalitzat amb la sentència de Castro. Els vermells treuen 2 punts al Terol just abans de visitar el camp del seu gran rival en un matx importantíssim.

A Santa Eulària, saludaven un històric com el Numància en un partit amb aroma a play-off. A la mitja hora, Santana desaprofita la primera, però no la segona per avançar els eivissencs. Però la pilota aturada ha condemnat novament els de Manolo González  amb la diana de Lupu. Punt de mèrit en analitzar la categoria dels sorians.

També passat aristocràtic tenia l’oponent de l’Andratx, que ha rescatat un punt de Lleida. Al minut 62, Joan López s’avança a la defensa andritxola, però els galls no han desafinat. Vinicius ha provocat un penal que Llabrés ha transformat per seguir fora del descens.

L’única derrota balear ha estat la del CD Eivissa, que ha perdut 2 a 0 al camp de l’Ebre. Ivan Elena i Oscar Sanz han decidit el matx als darrers 20 minuts. Tot i perdre, els de Garrido continuen a les portes del play-off.