Respecte a la separació entre persones, el Mallorca garantirà un seient de separació entre els aficionats, independentment de si són o no convivents
El Govern ha autoritzat un augment de l’aforament de fins a un màxim de 8.775 aficionats a Son Moix (el 40% de la capacitat de l’estadi) per als dos pròxim partits de la Lliga: el del Betis i el de l’Espanyol.
Respecte a la separació entre persones, el club vermell garantirà un seient de separació entre els aficionats, independentment de si són o no convivents. Els assistents hauran de respectar les mesures sanitàries d’ús de mascareta i distància de seguretat. A més, els majors de 12 anys hauran d’acreditar la pauta completa de vacunació o una PCR o antígen negatiu o haver superat la malaltia els sis mesos anteriors. Els menors de 12 anys n’estan exclosos.
Per a l’organització dels partits, el RCD Mallorca estableix les següents mesures per a l’assistència de públic:
El criteri d’assignació d’entrades serà el següent: per al partit del Real Betis entraran els abonats de les zones parells i per al partit del RCD Espanyol els de les zones imparells, per la qual cosa fa la graderia Luis Sitjar del seient 1 al 72 entraran al partit del Reial Betis i del seient 73 al 140 al partit del RCD Espanyol.
L’abonat no s’ha d’inscriure, el club enviarà l’entrada directament a l’email de l’aficionat (aquest procés pot torbar-se fins a 24 hores des de l’inici d’enviament).
Les entrades no seran nominals, si un abonat no pot acudir a Son Moix podrà cedir la seva entrada. L’horari de taquilles per a qualsevol dubte és: fins al divendres de 9 a 14h i de 16 a 19h. El dissabte de 10 a 14h i de 17.30 a 19:30h.
L’obertura de portes serà dues hores abans del partit i s’establiran grups d’entrada. Es reitera des del club que es compleixin els grups d’entrada per a evitar cues i aglomeracions en els accessos.
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
Ha finat aquest divendres als 73 anys després de patir una llarga malaltia