X

El Govern rebutja la rehabilitació de les pedreres d’Establiments de Palma

Segons la Conselleria d'Energia, les empreses propietàries de sa Garrigueta Rasa i Can Rosselló no disposen de l'informe favorable de residus

04/01/2024

El Govern rebutja la rehabilitació de les pedreres d’Establiments de Palma

El Govern ha arxivat de cop els projectes de restauració de les pedreres de sa Garrigueta Rasa i Can Rosselló de Palma. La Conselleria d’Energia ha comunicat a les parts interessades que no autoritza la rehabilitació que les empreses havien plantejat per a aquests espais. L’Executiu argumenta que el pla que han presentat les empreses propietàries no disposa de l’informe favorable de residus, que és vinculant.

Les empreses plantejaven un projecte de rehabilitació que implicava restaurar les muntanyes amb residus. Les plataformes veïnals celebren la decisió de la Conselleria i aposten per una rehabilitació respectuosa amb el medi ambient. Ara reclamen a l’Ajuntament de Palma que compleixi amb el compromís adquirit de comprar o expropiar els terrenys i convertir-los en un parc públic. Tot i el gust de victorià dels veïns, l’empresa propietària de les pedreres encara pot presentar recurs a aquesta decisió.

Notícies relacionades >

04/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT