X

El Govern justifica la sanció de 6,8M€ per una festa privada a Palma l’any passat: “Era un moment de màxima alerta sanitària”

La majoria d’assistents a la festa privada eren joves de Mallorca, però també n’hi havia procedents de la Península

13/10/2022

El Govern justifica la sanció de 6,8M€ per una festa privada a Palma l’any passat: “Era un moment de màxima alerta sanitària”

Redacció

El Govern justifica les sancions proposades de més de 60.000 euros per cada un dels més de cent assistents a una festa il·legal que va tenir lloc a l’agost de l’any passat al barri de Son Vida, a Palma.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha recordat la difícil situació sanitària que hi havia en plena pandèmia, quan es va celebrar aquesta festa, i ha destacat que es tracta de la sanció mínima per uns fets que es consideren molt greus.

La majoria d’assistents a la festa privada eren joves de Mallorca, però també n’hi havia procedents de la Península. Cap a les tres i mitja de la matinada del 21 d’agost del 2021, una patrulla de la policia local de Palma es va personar a l’habitatge, de lloguer vacacional, per interposar les denúncies.

“Si ho mirem amb els ulls actuals pot semblar una cosa desproporcionada, però estàvem en un moment de màxima alerta sanitària i s’havien modificat i endurit les sancions per activitats i actituds d’aquest tipus i s’havia avisat molt”, ha assegurat.

Garrido ha recordat que era l’estiu en el qual hi havia contagis pels viatges d’estudis i “es parlava molt de les festes il·legals i d’actituds que posaven en perill a tota la població”. “Perquè no tots estàvem vacunats amb la pauta completa”, ha recordat.

13/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris