X

El Govern tanca dos carrers més a Magaluf

El malestar entre els empresaris va en augment i alguns ja han decidit posar el cas en mans de la justícia

16/07/2020

El Govern tanca dos carrers més a Magaluf

Noves restriccions a la zona de Magaluf. Al tancament de Punta Balena, s’hi sumen també el tancament provisional de dos dels carrers contigus: el carrer del General García Ruiz i també, el de Federico García Lorca. El govern ha notificat que, des d’aquest dijous, i de manera provisional, hauran d’abaixar persianes també, en aquests carrers, tots aquells establiments que venguin o serveixin begudes alcohòliques. És a dir, comerços, locals d’oci i també de restauració.

Alguns dels empresaris afectats per aquests tancaments s’han reunit amb els seus advocats, per analitzar tota aquesta situació. El malestar d’aquest col·lectiu va en augment. Traslladen que, ningú s’ha posat en contacte amb ells, per explicar-los les decisions preses. Fins i tot alguns, ja han decidit posar el cas en mans de la justícia.

La decisió del govern arriba després que l’Ajuntament de Calvià ha fet una sol·licitud per ampliar les zones on s’apliquen aquestes restriccions. A hores d’ara, ja són cinc els carrers de Mallorca clausurats de manera provisional. Dos a Platja de Palma i tres a Magaluf.


Els empresaris de l’oci nocturn estudien dur als tribunals el tancament de locals a Magaluf i S’Arenal

16/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT