cultura

El I Cicle de Música de Cambra de Can Balaguer aposta per la música antiga, clàssica i contemporània

Tornarà a ser un referent en el sector musical, tal com era en els anys 20

El+I+Cicle+de+M%C3%BAsica+de+Cambra+de+Can+Balaguer+aposta+per+la+m%C3%BAsica+antiga%2C+cl%C3%A0ssica+i+contempor%C3%A0nia

A partir del dijous 3 de setembre i fins al dimecres 30 de desembre se celebrarà el I Cicle de Música de Cambra a Can Balaguer. L’emblemàtic casal de Ciutat serà la seu de deu actuacions que reivindicaran la música culta, des de l’antiga fins a la contemporània tot passant per la música clàssica.

Els encarregats d’encetar el cicle seran el tenor Antoni Lliteres i el pianista Joan Ciria. Qui, juntament amb altres artistes, recuperaran sons i harmonies per retornar a tots els racons de Can Balaguer les melodies que li són pròpies.

Els organitzadors van elegir aquestes deu apostes d’entre quaranta-dues opcions. Per fer la tria final, van tenir en compte que apostessin pels músics illencs, que incorporessin l’orgue Walcker al programa i que tinguessin en compte les efemèrides importants del món de la música. Amb tot això, durant aquests darrers mesos del 2020, sonaran a Can Balaguer artistes ja consolidats com Antoni Lliteres i Barry Sargent, però també joves talents, com és el cas dels integrants de Biel Ensemble o Litore Quartet. També destaca la presència de les melodies de Baltasar Samper. Tornarà a ser un referent en el sector musical, tal com era en els anys 20.

El Cicle de Música de Cambra se celebrarà adoptant totes les mesures de seguretat necessàries. La capacitat es limitarà a 17 persones, per la qual cosa el públic haurà de descarregar-se les invitacions gratuïtament a palmacultura.cat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Capella Mallorquina protagonitza un concert benèfic de música de Mozart

Els beneficis de les entrades es destinaran al programa d'aliments Alisol

Obrir un llibre, una porta a altres mons possibles

Aquest dijous s'ha presentat la reedició de "Taules de Marbre", de Joana Serra de Gayeta, i "Estimada Formentera", de Feliu Renom

El Teatre des Born enfila una nova etapa amb preus populars i una estètica renovada

Serà la quarta inauguració en els seus 145 anys d'història d'aquest espai cultural

Joan Mascaró i George Harrison, protagonistes de ‘Llum profunda’

Mariona Forteza presenta l'espectacle Llum profunda al Teatre Sans