X

El judici contra el metge ‘voyeur’ de l’hospital de Menorca es retarda al 14 i 15 de juliol

Les parts no han assolit aquest matí un acord de conformitat, el que manté la petició de 29 anys de presó per haver espiat i gravat a 95 companyes de feina

28/01/2022

El judici contra el metge ‘voyeur’ de l’hospital de Menorca es retarda al 14 i 15 de juliol

El judici contra el metge de l’Hospital de Menorca acusat d’espiar i gravar a un centenar de companyes de feina mentre es desvestien, se celebrarà el 14 i 15 de juliol. Aquest divendres matí totes les parts s’han trobat a l’Audiència Provincial per a mirar d’arribar a un acord previ, però finalment no hi ha hagut conciliació.

Les víctimes, 95 segons la fiscalia, sol·liciten una pena de  29 anys de presó, una indemnització que ronda els 600.000 euros i la inhabilitació absoluta durant 70 anys. El fiscal demana 10 anys i dos mesos de presó i la inhabilitació per 10 anys del metge; que també reconeix la seva culpabilitat. L’advocat que el defensa, però, redueix la pena fins a l’any i mig de presó, pel trastorn i els símptomes d’ansietat i depressió que pateix.

El cas es va destapar quan el professional sanitari, detingut a finals d’agost de 2018, fou descobert. Va ser una companya qui va trobar una caixa sospitosa als vestuaris de dones, on hi havia un telèfon mòbil. Les investigacions revelaren que tenia gravacions classificades des de 2015 i que també amagava mòbils a papereres, taquilles del personal i als lavabos, que col·locava tot aprofitant els canvis de torn.

28/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris