El Juvenil Divisió d’Honor del Mallorca és a les semifinals de la Copa del Rei

El partit es va decidir als penals amb un clar protagonista: el porter mallorquinista Joan Pol

15/02/2024

21

Arribar a les semifinals de la Copa del Rei no ha estat feina fàcil. Son Bibiloni, això sí, estava preparat per donar suport a l’equip en un moment tan important. El primer gol arriba al minut 22 de partit. El Mallorca intenta una passada al cor de l’àrea i el rebuig d’Amin entra directament al fons de la xarxa. El gol en pròpia del Depor avança el conjunt de Carlos Muñoz. Abans de la mitja hora de partit, empaten els gallecs. Amb la confusió dels mallorquinistes de si la pilota surt aquí per la línia de fons, Álvaro aprofita per posar l’1 a 1… en un xut inaturable per a Joan Pol. Taules al marcador… i descans. La segona part també transcorr sense cap gol per cap dels dos costats… i això du el partit a la pròrroga. El Mallorca cerca el pas a les semifinals per la via ràpida i té oportunitats per fer-ho. És a prop de marcar el 2 a 1 i guanyar el partit… però amb el xiulet final… Els dos equips es preparen per a una intensa tanda de penals…

Tots dos equips estaven connectats… Ningú no està disposat a ser el primer a fallar des de la línia dels 11 metres… I els dos equips encerten els 5 primers penals. Però al sisè… arriba l’heroi del partit. Joan Pol endevina el costat d’Otero i atura la pilota… Ara només fa falta un gol per ser semifinalistes. Joan Pol vol ser el protagonista. Ell mateix es disposa a xutar. Passes cap a l’esquerra, petita aturada… xuta i gol! Alegria absoluta a Son Bibiloni. El Mallorca és semifinalista de la Copa del Rei i toca, com no podia ser d’altra manera, celebrar-ho. I felicitar l’home… que ha donat una victòria important al seu equip.