El líder Palma Futsal supera amb patiment l’Antequera i confirma un inici de 2021 perfecte

Victòria per 4 a 3 en un duel que s'ha complicat després d'aconseguir una diferència de dos gols a la primera part

23/01/2021

L’afició ha viscut una muntanya russa d’emocions a una primera part frenètica amb un cop mestre d’estratègia per començar. Al primer minut, tàndem perfecte entre Rafa López i Marlon per a que el brasiler faci l’1 a 0. El segon l’ha tengut Vilela després d’un ball genial que no ha concretat. Les ocasions i el domini es succeïen però Conejo ha estat un mur ferm. Marlon i Mati Rosa ho han comprovat. A falta de dos minuts, Raúl Campos ha estat subtil i Nunes contundent per , a la fi, traduir al marcador el que es veia a la pista. I a partir d’aquí, el caos: pilota al pal de Fuentes i just després una falta en contra que tenia color de penal segons la repetició. Decisió arbitral que ha quedat en anècdota perque Óscar ha batut a la tanca i també a Barrón.

La desfeta ha tengut continuitat amb un doble penal que ha transformat un vell conegut. Joaki, cedit pel Palma, no ha tengut pietat. La remuntada era com per generar mil dubtes però al darrer segon, literal, Joao ha tengut fe en lluitar una pilota que Raúl Campos ha enviat al fons de la xarxa. El segon tràngol tenia complicat millorar el primer i s’ha iniciat amb un parell d’accions clares: Barrón ha estat rapidíssim contra el xut de Cobarro i un contraatac conduït magistralment per Raúl Campos l’ha enviat Nunes per damunt els tres pals. Un autogol de Vargas després d’una rematada de Nunes semblava que duria la tranquilitat, però Marlon ha comès un penal. Fabio ha estat l’aposta puntual per mirar d’aturar la pena màxima però Joaki tampoc no ha fallat aquesta vegada.
Llavors ha estat el moment de Carlos Barrón. Tres intervencions decisives del cordovès, monumental en una doble aturada. El cinquè s’ha resistit damunt la línea de gol per Hamza i Joao, però tot i el patiment, el Palma aconsegueix un triomf que li permet firmar un 2021 immaculat fins ara i mantenir el lideratge abans de l’aturada pels partits de seleccions.