El líder s’imposa per la mínima a Son Moix

El Mallorca cau 0-1 davant el Reial Madrid, que ha fet bo el gol de Tchouaméni al minut 48

13/04/2024

EFE

El Mallorca ha perdut per la mínima davant el Reial Madrid a Son Moix. El conjunt blanc s’ha imposat gràcies a un gol de Tchouaméni a l’inici del segon temps.

La primera part ha tengut només dues ocasions. La primera ha estat per al Mallorca al minut 31, una rematada de cap picada d’Antonio Raíllo que atura Lunin. La del Reial Madrid ha arribat dos minuts més tard. Un xut llunyà de Bellingham que s’estavella en el travesser. L’anglès coloca amb l’interior, lluny de l’abast de Rajkovic, però la pilota no troba porteria.

Però només arrancar la segona meitat, el Madrid ha trobat els espais que no havia trobat a la primera. Primer, amb una acció de Bellingham que desbarata Rajokovic i al minut 50, Tchouamenti ha posat per davant els blancs. El francès es troba amb la pilota fora de l’àrea, no s’ho pensa, i prova el xut. La pilota supera Rajkovic, que no pot fer res, després de tocar en Morlanes.

El Madrid ha tengut ocasions per fer el 0 a 2. Sobretot una de Brahim Diaz al 54, que no culmina una jugada magistral trenada per Modric, Joselu i l’internacional marroquí. Al minut 59, ha arribat el moment més esperat per l’afició, l’entrada al terreny de joc d’Abdón Prats. L’artanenc, que no va disputar la final de la Copa del Rei, ha substituït Antonio Sánchez. A la vegada, Javier Aguirre també ha donat entrada a Mascarell i Darder per Costa i Morlanes.

Ha continuat insistint el Madrid. També perdona Valverde que, amb Rajkovic ja vençut, no és capaç de posar el segon en el marcador. Nastasic ho evita sota pals. Sergi Darder ha fregat la igualada, però el seu bon xut el rebutja Lunin. La més clara, però, la t’ha tenguda Muriqi amb el temps ja complit. La seva rematada final, després de l’errada de Lunin, no troba porteria.

S’escapa la possibilitat del Mallorca de sumar un punt i es trenca la ratxa de dues victòries consecutives a Son Moix. La possibilitat d’el descens no s’acaba d’esvair.