El Mallorca B treu el Formentera del play-off

Els vermells s'han imposat als pitiüsos. La Penya i el CD Eivissa també han perdut

02/04/2023

8

Després de quatre victòries, la Penya Esportiva de Manolo González ha caigut avui al camp del Badalona Futur. Mateo ha avançat els catalans en la primera meitat. La resta de gols han estat a la segona part. Peke ha fet el 2-0 al 59. Loren ha escurçat distàncies al minut 66. El 3-1 definitiu l’ha fet Xiker al 75. Tot i la derrota, la Penya té tretze punts de marge sobre el sisè, el Formentera.
El conjunt de la Pitiüsa del sud ha caigut contra el Mallorca B, que ha remuntat una diana d’Ekiza. Des dels onze metres també ha aconseguit empatar el partit el filial mallorquinista a la segona part. Penal i segona groga per a Celihueta. El davanter Pablo Gálvez ha agafat la responsabilitat i ha convertit el penal i també el gol de la remuntada. Errada defensiva dels visitants i Gálvez fa el 2-1. Els de Robles queden a 9 de la salvació i el Formentera surt de la zona de play-off.
I el CD Eivissa, en el debut de Marcos Contreras a la banqueta, ha donat avui una nova passa cap a Tercera Divisió. El Manresa s’ha avançat a la primera meitat i a la segona, al minut 57, ha fet el segon dels catalans. Iker Hernández ha retallat distàncies al 81 amb un cop de cap. El CD ho ha intentat, però suma una nova derrota que el deixa a nou punts de la salvació.