El Mallorca derrota 0-3 el Burgos i es classifica per als vuitens de final de la Copa del Rei

Gio González, Larin i Abdón han marcat els gols del conjunt vermell a la segona part

07/01/2024

Foto EFE

23

El Mallorca disputarà els vuitens de final de la Copa del Rei després de superar el Burgos per 0-3. L’eliminatòria de setzens ha estat igualada a l’inici, però els vermells s’han imposat gràcies als gols a la segona part de Gio González, Cyle Larin i Abdón Prats.

El Mallorca ha començat millor que el Burgos, de Segona Divisió, i la primera ocasió clara a El Plantío ha estat per als vermells al minut 8. Una rematada de Van der Heyden que pega al travesser. A poc a poc, el Burgos s’ha anat fent fort i ha començat a tenir també les seves ocasions. A la mitja hora de partit, és Greif qui ha d’intervenir després d’un bon xut llunyà de Navarro.  Poc després, li toca intervenir davant Bermejo en una acció molt similar.

Al segon temps, i a partir de l’entrada d’Antonio Sánchez, el Mallorca ha aconseguit veure porteria. Al minut 63, Gio González caça un refús dins l’àrea rival i l’engalta a la perfecció per superar Badiashile. El segon ha estat de Larin. Badada defensiva del Burgos, que Abdón no acaba d’aprofitar. La pilota continua en possessió del Mallorca, Abdón i Larin connecten a la perfecció i la jugada acaba amb el gol del canadenc. I el tercer, ja al minut 80, ha estat d’Abdón. Brillant jugada individual d’Antonio Sánchez, el seu xut és rebutjat per Badiashile, i l’artanenc està atent per fer el 0 a 3 definitiu. Amb aquest gol iguala Rolando Ramón Barrera com a màxim golejador del Mallorca a la Copa del Rei.

Aquest dilluns a les 13.00 hores se sortejarà l’eliminatòria dels vuitens de final.