El Mallorca empata 1-1 davant el Sevilla en un partit amb final d’infart

El VAR ha invalidat un gol del conjunt andalús al minut 95. L'equip de Luis García Plaza ha firmat una primera hora de joc molt bona

27/10/2021

Han estat quatre minuts d’infart. Són els que van des del gol de Lucas Ocampos al minut 95 fins a l’anul·lació de la diana per part del col·legiat Jaime Latre, després de consultar el VAR. El Mallorca ha sortit amb un sol canvi a l’onze titular respecte al partit de Mestalla: Amath pel sancionat Kang In Lee. La primera part del partit ha estat de domini i ocasions locals. Als quaranta segons, Antonio Sánchez ha gaudit d’una clara ocasió per marcar. A la segona que ha tengut no ha perdonat. Era el minut 23 quan Ángel ha vist la desmarcada d’Amath i aquest l’ha posada a l’interior de l’àrea. No ha rematat ningú en primera instància, però la pilota ha acabat al segon pal i allà, lliure de marca, Antonio Sánchez ha fet l’1-0. És el seu primer gol a Primera divisió. D’allà fins al descans, el Sevilla ha pogut empatar en una ocasió de Rafa Mir. El davanter ha vist que Manolo Reina sortia fora de l’àrea i arribava tard a la pilota. Mir l’ha superat amb una vaselina que ha sortit fora per molt poc.

L’inici del Mallorca al segon acte ha estat elèctric. El Sevilla es veia superat. Ángel ha gaudit de tres ocasions clares de gol. Una l’ha enviada al pal i les altres les ha aturades Bono. El tècnic visitant, Julen Lopetegui, ha decidit fer un triple canvi: han sortit del camp Suso, Munir i Óliver Torres i han entrat Lamela, Delaney i Augustinsson. La decisió de l’entrenador basc ha canviat el partit. El Sevilla ha començat a dominar i acumular ocasions. La resistència del Mallorca s’ha esbucat al minut 72. Lamela, amb un xut a l’escaire, ha fet l’empat a un. Un autèntic golàs. El Mallorca estava condemnat a partir. Superat el minut 90, Jaume Costa, que havia entrat al camp feia uns minuts, ha estat expulsat per una dura entrada a l’alçada del genoll esquerre de Lamela. L’àrbitre ha afegit quatre minuts. Idò als 94 minuts i 45 segons el Sevilla ha marcat. Navas ha basculat de dreta a esquerre. Fernando ha controlat dins l’àrea i ha fet la passada de la mort que Lucas Ocampos ha enviat a la xarxa. Eufòria sevillista i drama mallorquinista. Per tercer partit consecutiu semblava que el Mallorca perdria punts al darrer alè de partit. Fins que ha comparegut Iglesias Villanueva. Ell era avui l’àrbitre encarregat del VAR. Ha avisat Jaime Latre, àrbitre que xiulava a Son Moix, d’una possible mà de Fernando en el seu control. Jaime Latre ha anat a consultar la pantalla i, després de més d’un minut mirant repeticions, ha decidit anul·lar el gol.

Al final, repartiment de punts. El Mallorca queda provisionalment dotzè classificat amb tretze punts. El pròxim partit dels de Luis García Plaza serà diumenge a les dues del migdia a Cadis.