El Mallorca lidera amb mà ferma

Victòria 0-1 al camp del Logronyès gràcies a un gol d'Antonio Sánchez que permet seguir líder a l'ònze vermell

28/02/2021

El Mallorca lidera amb mà ferma.  Amb Baba i Cufré com a novetats a l’onze, el Mallorca va sortir davant un Logronyès necessitat de punts i que va ser el primer a crear perill. Els vermells es varen dur un bon ensurt al minut 9. David González envia la pilota al fons de la xarxa per avançar els locals, però l’àrbitre, després de revisar el VAR, decideix anul·lar la diana per fora de joc.
10 minuts més tard arribava el gol del Mallorca. Jugada conjunta que comença als peus de Manolo Reina. La toquen Dani Rogríguez, Amath Endiaye, Salva Sevilla i Brian Cufré, que centra des de la banda esquerra per a Antonio Sánchez. El jugador mallorquí és més ràpid que la defensa i només ha de posar el peu per superar Santamaría.
El gol del Mallorca va fer reaccionar el Logronyès. Aquí Manolo Reina impedeix la rematada de Pacheco amb l’ajuda de Cufré… i aquí atura el llençament de Medina. I en la tercera jugada de perill en tres minuts, Valjent ha d’enviar la pilota de Pacheco a còrner.
A la segona part, el Mallorca va crear poc perill, però va saber manternir el resultat tot i les arribades dels locals a l’area. Els de Luis García Plaza podrien haver sentenciat el partit al 75, però el xut de Dani Rodríguez pega al travesser. Era, després del gol, el segon llençament del Mallorca en tot el partit. Partit poc vistòs en atac, però que serveix per sumar la tercera victòria consecutiva fora de Son Moix.