El Mallorca manté el lideratge de Segona Divisió

La derrota de l'Almeria a Leganés permet que el conjunt de Luis García Plaza continuï encapçalant la classificació

17/02/2021

11

L’Almeria no arribarà diumenge a Son Moix com a líder de Segona. El conjunt andalús tenia l’oportunitat d’enfilar-se a la primera posició si avui vespre guanyava a Butarque. Però ha estat el Leganés qui ha celebrat la victòria. El conjunt madrileny ha sumat els tres punts gràcies a un gol d’Omeruo al minut 94. L’Almeria ha començat guanyant ben prest. Una errada de Bustinza en defensa l’ha aprofitada Sadiq per marcar el 0-1. la reacció dels de Garitano no ha arribat fins després del descans. Borja Bastón, amb un gran gol de cap, ha fet l’empat al minut 47. Sadiq ha tornat a avançar l’Almeria, però el VAR ha invalidat el gol. Finalment, al 94, el Leganés ha marcat el gol de la victoria. Això significa que el Mallorca segueix sent el líder de Segona amb 51 punts. El segueixen l’Espanyol i l’Almeria amb 49 punts  i el Leganés és quart amb 46.