El Mallorca minva el seu crèdit

Derrota a San Mamés 3-1 contra l'Athletic que complica una mica més la permanència

27/06/2020

Fa uns dies a Valdebebas el consol era la bona imatge oferida pel Mallorca però avui no ha estat la millor. Ha faltat claredat d’idees i contundència a les àrees. Ben prest l’Athletic ha demostrat que volia els tres punts amb dues accions molt semblants d’Unai López amb pocs minuts de diferència… Al quart d’hora de joc l’Athletic de Bilbao ja ha encarrilat el partit, González Fuertes xiula penal de Lago sobre Raúl García. El navarrès no falla en l’execució… Aquesta és la tercera pena màxima de Lago aquesta temporada.
El de Costa d’Ivory no ha tengut el dia, com tota la defensa… La millor mostra és el 2 a 0, l’Athletic combina com vol a l’àrea mallorquinista i Sancet l’ajusta al pal esquerre de la porteria de Reina.
Al minut 29 ha arribat la millor ocasió del Mallorca a la primera part. El xut de Dani Rodríguez s’enverina després de tocar un contrari i Unai Simón envia a córner.
Al segon acte, el Mallorca ha continuat mostrant manca d’intensitat en defensa… En aquesta acció els lleons estan a punt d’aprofitar el regal…
Ben igual que al partit de la primera volta hi ha hagut un penal per a cada equip… Al minut 70 Yuri toma Traijkovski i l’àrbitre no dubta… Budimir engana Unai Simón i suma el seu desè gol aquesta temporada, el primer de penal.
Dani Rodríguez ha cercat l’empat, però el seu xut des de fora de l’àrea surt desviat.
Les poques esperances mallorquinistes s’han esvaït al minut 90… L’Athletic torna a tenir estora vermella i Asier Villalibre, tot sol, té temps d’aturar la pilota i rematar per aconseguir el 3 a 1 i treure els colors al Mallorca.
El Mallorca ha de començar a evitar gols i fer-ne perquè el marge d’error cada vegades és més curt.