El Mallorca Palma Futsal, eliminat de la Copa del Rei

Derrota cruel a la pista del Betis per 3-2 a falta de 30 segons per finalitzar el temps reglamentari

21/02/2024

23

El Mallorca Palma Futsal sabia que no seria fàcil. I el Betis ho demostrava res més començar. Al cap de 3 minuts de joc, Carrasco avança els locals amb aquest xut a cama dreta. Els de Vadillo anirien a remolc durant tot el partit. Al minut 15, Tayebi fa l’empat després d’una bona passada de Chaguinha. Però el 2 a 1 arriba abans del descans. Piqueras aprofita una sortida de Luan Muller i xuta des de camp contrari a porteria buida. Una gerra d’aigua freda per als de Vadillo, que cerquen l’empat a la segona part. El troben al minut 29. Moslem fa una carrera per banda dreta per fer un autèntic golàs. I quan pareixia que el partit anava a la pròrroga, arriba el tercer del Betis. Rómulo cerca Tayebi, però comet una errada en la sortida de pilota i Lin no desaprofita l’oportunitat. Amb només 30 segons per a la xiulada final, el Palma ho intenta, però ja no hi ha temps per res més. Els de Vadillo cauen eliminats de la Copa del Rei i no disputaran la Final Four.

Ara, toca aixecar-se i pensar en la lliga. Els mallorquins reben dissabte el Cartagena en un dels pitjors moments de la temporada. Eliminats de la Copa i amb dues derrotes consecutives en lliga, contra el Betis i el Movistar Ínter.