El Mallorca Palma Futsal goleja el Noia per 8-2 en el primer partit dels quarts de final

Cop contundent dels mallorquins que dissabte podrien deixar sentenciada l'eliminatòria si guanyen l'equip galleg a la seva pista

24/05/2023

El Mallorca Palma Futsal s’ha exhibit en el primer partit dels quarts de final del play-off pel títol de lliga. El conjunt d’Antonio Vadillo s’ha imposat per 8-2 al Noia gallec. El 6-0 al descans ha convertit el segon acte en un tràmit.

El porter Muller ha inaugurat el marcador al minut 2 amb un bon xut llunyà. Després ha estat Mancuso, al minut 9, qui ha incrementat l’avantatge dels mallorquins. La tempesta per al Noia ha arribat dos minuts després. En 60 segons, el Palma ha marcat tres gols. Tomaz, Rivillos i una altra vegada Mancuso han deixat grogui el Noia. Cleber, just abans del descans, certificaven el set en blanc de l’equip balear a la primera part.

La segona no ha tengut història. Tomaz i Cleber han fet el seu doblet particular i el conjunt mallorquí ha reservat forces per al partit de dissabte a Galícia. Si el guanya, el Palma es classificarà per a les semifinals.

Feis clic per veure la crònica del partit.