El Mallorca perd 3-0 davant la Reial Societat

Una segona part per oblidar condemna l'equip, que només ha sumat un punt de 30 possibles a domicili

27/01/2020

Nou desplaçament i una altra derrota. L’equip de Vicente Moreno, que no ha pogut disposar de Salva Sevilla, baixa de darrera hora per febre, ha gaudit d’una bona oportunitat just començar. Un fort xut de Lumor ha obligat a intervenir el porter Remiro als 9 minuts. Al minut 21, Lago Junior ha rematat de cap un servei de córner en la segona aproximació illenca. La Reial ha millorat al tram final del primer temps. Isak ha disposat de la millor oportunitat per marcar al minut 41, però la seva rematada defectuosa l’ha aturada Reina.

Però l’escenari ha canviat radicalment al segon temps. La Reial Societat ha necessitat només un minut en avançar-se al marcador. Isak ha rematat una passada de Portu després d’una jugada per banda esquerra d’Aihen Muñoz. El Mallorca hi ha reaccionat. El Cucho Hernández ha provat fortuna al minut 51 amb una rematada amb la cama esquerra. Però l’equip de Son Moix s’ha trobat molt prest amb el 2 a 0. Tir des de la frontal d’Ander Barrenetxea que toca Fran Gaméz i acaba a la xarxa. Ja al minut 82, Portu ha tancat la golejada en aprofitar un rebuig de Manolo Reina. El Mallorca ha sumat 1 de 30 punts possibles a domicili, però continua fora de places de descens