El Mallorca somia amb Europa

El Mallorca guanya 1-0 el Rayo Vallecano i acabarà la jornada en posicions europees

20/10/2024

26

El Mallorca, que s’enfrontava al Rayo Vallecano a casa, ha sortit valent i ha duit el pes del partit en tot moment, però no aconseguit rompre l’empat inicial durant la primera meitat, tot i tenir-ne nombroses ocasions. Robert Navarro ha estat un dels jugadors més actius en atac per part del Mallorca, però els seus intents han estat frustrats per la defensa del Rayo i per un excel·lent porter, Augusto Batalla. El Rayo Vallecano ha gaudit també de diverses ocasions perilloses a la primera part, però tampoc ha pogut superar la defensa mallorquina.

La segona part ha començat amb un Mallorca molt dominador, i a Sergi Darder se li han presentat dues clares ocasions per fer avançar els mallorquinistes. Amb un Mallorca molt superior, el partit es resoldria al minut 75, quan Dani Rodriguez bota un córner que remata Muriqi i anota l’1 a 0. És el 6è gol del kosovar al Rayo Vallecano en 6 partits.

A la jornada 10, el Mallorca suma 17 punts i se situa momentàniament a la 5a posició. Acabarà la jornada a posicions europees.