El Mallorca tanca amb empat la seva aventura a Àustria

Omar Mascarell fa l'únic gol del partit en l'1 a 1 contra el Colònia alemany

21/07/2023

11

Darrera prova per terres austríaques per a un Reial Mallorca que ha viscut un partit “poc amistós” davant el Colònia de la Bundeslliga. L’11 presentat per Aguirre, ple de titulars del darrer curs, i la intensitat de l’enfrontament, han donat al partit un caràcter competitiu.

Tot i no veure un gran joc combinatiu, la primera part ha estat força entretinguda. Per una banda, el Mallorca ha tengut un bon grapat d’ocasions clares per deixar el partit sentenciat abans del descans. Primer Muriqi, després Amath, i novament Muriqi, no han aprofitat les seves ocasions de gol. Per altre costat, el partit s’ha anat escalfant amb el pas dels minuts, fins al punt d’arribar a una picabaralla. Una situació que Aguirre sempre acaba pagant amb l’àrbitre, encara que al temps de refresc, mai millor dit, ha aprofitat per refredar la situació. Quan els jugadors ja tenien un peu i mig al vestidor, Omar Mascarell aprofita una centrada, molt bona, tal com posteriorment remarca a Dani Rodríguez, per fer l’1 a 0.

Ja al segon temps, Aguirre ha aprofitat per introduir els primers canvis; concretament, ha aprofitat un córner del rival, moment que en competició estaria absolutament prohibit. Per què? Aquí està la prova: mal refús d’Antonio Sánchez, que tot just havia entrat al camp, i gol d’Olesen. L’esforç acumulat, sumat a LA calor que patien els jugadors damunt la gespa, ha fet que ambdós equips anassin afluixant progressivament. Un ensurt perhom a cada àrea és el que ha donat els darrers 30 minuts de partit. 1 a 1 per tornar cap a Mallorca amb l’etiqueta d’invictes.