El Mallorca tanca la pretemporada amb derrota contra el Bolonya per 1-2 i ja pensa en la Copa

Rajkovic ha reaparegut com a titular després de participar al mundial i ha fallat al primer gol mentre Kadewere ha tornat a marcar

14/12/2022

12

Predag Rajkovic ha estat el gran protagonista en el darrer partit d’aquesta particular pretemporada d’hivern. Tornava el serbi després la seva experiència mundialista. L’altre mallorquinista present a Qatar, Kang in Lee, ho ha mirat d’enfora, però ja aquest dijous torna a la feina. L’onze d’Aguirre, amb aroma a titular, ha tengut trident ofensiu, amb Muriqui, Amath i Kadewere, que continua fent mèrits per tenir minuts. Seva ha estat la millor opció d’atac després d’una bona incursió de Costa al quart d’hora de partit. Al minut 21, un xut sense aparent perill d’Arnautovic s’ha convertit en el 0 a 1 per mor d’una intervenció poc inspirada de Rajkovic.

El Mallorca ha cercat sense èxit la velocitat d’Amath, però no ha fet mal. I al descans ha aparegut un clàssic de l’àrea que ara vol triomfar als despatxos. Aduriz, el nou número 2 d’Ortells, ha escortat el director de futbol a la grada i hauria pogut firmar l’acció que ha suposat l’empat. Al minut 53, Kadawere s’enlaira per damunt la defensa italiana per marcar. Celebració amb la família per un jugador que vol ser important als plans d’Aguirre. Poc ha durat l’alegria a Son Bibiloni perquè Ferguson, sense tocar pilota, ha generat dubtes a la defensa que Orsollini ha convertit en gol.

Darrera aparició de Rajkovic, que ha cedit el seu lloc a Greif. També s’ha retirat per precaució Kadewere, després d’una acció que l’ha deixat malmès. Qui ha jugat tot el partit és Murichi i al pirata s’ha aferrat el Mallorca per cercar l’empat. Però ni amb la seva especialitat ni amb un xut des de fora de l’àrea ha pogut trobar porteria.
Derrota abans de tornar a la competició oficial. La primera batalla amb foc reial serà la Copa del Rei dimarts a Irún contra el Reial Unió.