57

El Mallorca tanca la temporada amb una victòria davant el Getafe

Els vermells han remuntat gràcies als gols de Muriqi i Maffeo; la plantilla ha celebrat les dianes amb Javier Aguirre en el dia del seu adeu com a tècnic mallorquinista

26/05/2024

El Mallorca posa punt final a la temporada amb una victòria al Coliseum davant el Getafe per 1-2. El conjunt vermell ha remuntat amb els gols de Muriqi i Maffeo la diana inicial de Gastón. Els mallorquinistes han celebrat els gols amb Javier Aguirre, gran protagonista avui en el seu darrer partit com a tècnic mallorquinista.

Mescladissa inimaginable de circumstàncies i emocions al Coliseum en el duel entre el Getafe i el Mallorca per acomiadar la temporada. Javier Aguirre ha apostat per un onze inèdit, amb set novetats a l’onze respecte a la setmana passada per dir adeu a la banqueta vermella. La més destacable ha estat la titular del ‘Pichu’ Cuéllar; el porter extremeny, que s’ha convertit en el jugador més veterà en la història del club en jugar a Primera Divisió, ha salvat l’equip just en començar l’enfrontament, blocant per poc una bona rematada de Greenwood.
El domini dels primers 45 minuts, però, ha estat del Getafe. Els madrilenys han visitat de manera ininterrompuda l’àrea mallorquina, però sense la precisió necessària per trencar la igualtat al marcador, que sí que han trobat just encetada la segona meitat. Gastón Álvarez, amb una poderosa rematada des del costat esquerre, ha marcat l’1-0.

Amb el Mallorca estormeiat, Aguirre comença a remenar la banqueta. Entren Muriqi, Larin i Dani Rodríguez, però és Javi Llabrés qui a punt està de destorbar David Soria. El porter, però, reacciona de manera espectacular per salvar l’empat. El que no ha pogut salvar el porter madrileny és una topada amb Cyle Larin, que amb Maffeo, havia entrat pocs minuts abans al camp. El cop deixa Soria fora de joc durant 10 minuts, però finalment, ha pogut sortir del terreny de joc pel seu propi peu. Fuzzato, ex de la UD Eivissa, ha hagut de sortir al rescat dels seus, però sense fortuna, perquè quan el partit ja encarava els 14 minuts de temps afegit, Muriqi aprofita una involuntària assistència de Raíllo per fer l’empat i regalar a Aguirre el seu setè gol de la temporada. Dos minuts després, Morlanes i Maffeo agafen desprevinguda la defensa madrilenya per deixar el lateral tot sol davant Fuzzato i el lateral defineix amb qualitat per materialitzar la remuntada. El Mallorca torna a guanyar 12 anys després el Getafe per acomiadar la temporada, i Javier Aguirre, per la porta gran.