El Manacor ajorna el campionat i l’ascens del Mallorca B

Els vermells ho podran aconseguir diumenge a Son Bibiloni precisament contra el Manacor

05/04/2022

11

Qui ha impedit que fos aquesta jornada, i ho pot impedir la pròxima, és el Manacor. L’equip que dirigia fins avui Jaume Mut va guanyar el Santanyí a Na Capellera per 2 a 1.
Tià Sastre i Nico Rubio de penal varen fer els gols dels locals, mentre que Javi Castedo va marcar per al Santanyí. Hores abans, el Malorca B havia fet els deures amb la victòria per 0 a 1 al camp del Mercadal. Ibrahim Diabaté, al minut 82, va fer l’únic gol del partit. El Mallorca B pot ser campió i fermar l’ascens diumenge a Son Bibiloni, a falta de 4 jornades per acabar la lliga. Per aconseguir-ho, li basta amb un empat precisament contra el Manacor, que és segon a 13 punts dels vermells

A Magaluf, duel de dos equips que volen assegurar-se el play-off com abans millor: el Platges de Calvià i el Poblense, tercer i quart classificat, respectivament. Els blaugranes s’imposaren per 0 a 3. Mateu Ferrer fa el primer al minut 34, i pràcticament a la jugada següent Jandro firma el 0 a 2 amb una rematada que pega al travesser i acaba dins. Jandro torna repetir al 58 a la sortida d’un córner.

La darrera plaça de pla-yoff l’ocupa el Llosetense. Els de Nico López no fallaren en la visita al coer, el Son Verí: 1 a 3. Montori aprofita la passada de la mort al minut 22. Poc després, el Son Verí empata gràcies a Manuel Torres: retalla el porter i gol. José Antonio Hernández “Chata” torna a avançar els llosetins a la mitja hora de joc. Ander Montori tanca el marcador a les acaballes.

Empat a un a Can Cantó al derbi pitiús entre l’Inter Eivissa i el Portmany. Borja Íñiguez fa el 0 a 1 en un gran servei de falta. L’empat arriba abans del descans amb un xut creuat d’Ayyoub Oulad. El Portmany continua a un punt de play-off, i l’Inter Eivissa surt del descens.

Victòria per 0-1 de la Penya Sant Jordi contra el Rotlet Molinar. Jerome al minut 88 fa l’únic gol del partit.

També hi va haver triomf visitant a Campos, 1 a 3 per al Collerense. Al porter se li escapa la pilota de les mans i Àlex Pons, molt atent, fa el 0 a 1. Als 10 minuts de la represa, Ebulabate no encerta a la primera, però sí a la segona, i firma el 0 a 2. Pau Cendrós retalla distàncies amb una rematada al primer pal 4 minuts més tard. Nacho Martínez és l’encarregat de tancar el marcador amb el definitiu 1 a 3.

Completen aquesta jornada 37 el Murense 1-2 Binissalem el Sant Rafel 2-0 Sóller i el Felanitx 1-1 Serverense. Al Constància li ha tocat descansar