política

El Govern estima que els 86 habitatges protegits no estaran enllestits fins octubre de 2020

Dues promocions s'edificaran a Platja d'en Bossa i l'altra es construirà darrere de l'avinguda del 8 d'agost

El+Govern+estima+que+els+86+habitatges+protegits+no+estaran+enllestits+fins+octubre+de+2020

El mes d’abril començarà la construcció a Eivissa de 3 promocions d’habitatges socials en règim de lloguer. En total, 86 pisos. Dues promocions s’edificaran a Platja d’en Bossa i l’altra es construirà darrere de l’avinguda del 8 d’agost. L’Ajuntament d’Eivissa creu que amb els dos nous projectes presentats avui, un es va licitar la setmana passada i l’altre ho serà demà al Consell de Govern, es reduirà un problema greu, com és, diuen, la manca d’habitatge.

A Platja d’en Bossa s’hi preveu la construcció de 67 habitatges en dues parcel·les, una al carrer de Pere Matutes Noguera, de 24 pisos, i l’altra en la unitat d’actuació 14, pendent de desenvolupar, de 43 habitatges. Avui se n’han presentat els dissenys guanyadors. La licitació sortirà els pròxims dies i les empreses interessades a executar-ne els projectes tendran 20 dies per presentar-hi ofertes.

A més de les dues promocions a Platja d’en Bossa, el mes d’abril també s’iniciarà la construcció d’habitatges de protecció oficial darrere de l’avinguda 8 d’agost, al carrer de Xarc que s’oferiran en règim de lloguer. Els solars els ha cedit l’Ajuntament d’Eivissa i el Govern es farà càrrec del cost de les obres que ascendeixen a 11 milions d’euros. Segons el Govern, s’estima que podrien estar acabades l’octubre del 2020.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

El Govern defensa la indemnització a alts càrrecs que resideixen fora de Mallorca

Més per Mallorca es desmarca dels seus socis de govern i votaran en contra el plus per residir fora de...

Tot apunt de cara al Brexit

El Govern ha recordat que els aeroports ja han fet les adaptacions necessàries per a les noves condicions de control de fronteres. D'altra banda, el servei d'estrangeria es reforçarà a...

El sector crític de Podem demana la dimissió de Mae de la Concha pel plus d’insularitat

Som Bases considera 'escandalós i indefensable' que la meitat dels alts càrrecs del Govern que cobren el complement salarial siguin...

Josep Marí Ribas, únic candidat per dirigir el PSOE eivissenc

El procés continua amb la recollida d'avals, que ha de ser d'un mínim d'un 3% de la militància