El Ministeri de Sanitat estudia la petició de fer controls als turistes nacionals

La conselleria de Salut vol que s'apliquin controls pels turistes de zones amb una major incidència de la COVID-19


La conselleria de Salut està a l’espera de la decisió del Govern central. El departament que dirigeix Patricia Gómez va sol·licitar fer controls als turistes nacionals que venen des de les zones amb una major prevalença del coronavirus. Salut vol posar en marxa el mateix que es fa als turistes internacionals: presa de la temperatura i un qüestionari. Amb tot, admeten que s’ha de poder compaginar la seguretat sanitària amb les aglomeracions que es puguin formar a ports i aeroports de turistes que esperin a passar els controls.

Els consellers de Salut, Turisme i la delegada del Govern central s’han reunit avui amb representants dels consolats de diversos països europeus, com ara el Regne Unit, França o Alemanya. Els han resolt dubtes i els han explicat les passes que s’estan prenent en matèria sanitària durant la pandèmia. També els han enviat el missatge que les Illes són una destinació segura.

Divendres, Salut començarà a fer proves PCR a treballadors de Mercapalma com a part d’un cribratge entre els col·lectius que consideren de risc, entre els quals també hi ha fabricants de productes carnis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |