SOCIETAT

El Museu de Menorca ha tancat el 2022 amb rècord de visitants

Per a enguany, els principals esforços es concentren en l'elaboració del Pla Museològic


Reobert l’estiu del 2018 després d’una reforma integral, el Museu de Menorca va rebre l’any passat gairebé 37.000 visites, el seu màxim històric i un 15,5% superior a les xifres de 2019, l’anterior rècord.

“L’exposició temporal, que s’ha centrat en la gastronomia menorquina ha tingut molt bona acollida, també entre els turistes estrangers, especialment els francesos. Les activitats que hi han estat relacionades també han obtingut bons resultats”, ha detallat la directora del Museu, Carolina Desel González. A més, també han aconseguit una altra de les seves fites principals, com és la de potenciar la relació amb la població menorquina.

Un altre aspecte que destaquen els responsables del Museu de Menorca del 2022 és la creixent confiança dels col·leccionistes. De fet, la donació de dues col·leccions privades permetrà obrir un nou espai expositiu cap al mes de juny.

Però el que també concentrarà enguany bona part dels esforços és l’elaboració del pla museològic. “És com el nostre pla director de feina. El Museu no el tenia i suposarà moltes hores de feina perquè és una investigació que ha de servir per determinar quins és el camí a recórrer, què vol ser el Museu de gran”. Un pla que esperen presentar durant el mes de novembre; com també compten a renovar la seva pàgina web durant el 2023.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |