Localitzada la menor de 17 anys desapareguda a Palmanova
L'alerta per desaparició ha estat desactivada

El festival d'estiu reuneix propostes tan eclèctiques com Zetak, Christina Rosenvinge, Clara Peya o Júlia Colom
L’aproximació electrònica al folk del projecte Zetak, capitanejat pel sempre inquiet Pello Reparaz, donarà el tret de sortida del festival La Lluna en Vers. De juny a setembre es faran tretze concerts d’estils tan eclèctics com el hip-hop i la jota murciana, entrellaçats per la paraula. Fa setze anys que la Fundació Mallorca Literària organitza aquest festival amb l’objectiu de mostrar artistes poc coneguts a Mallorca i esdevenir un punt de trobada amb el públic i els creadors. “Una aproximació a la paraula des de la innovació, amb propostes de qualitat”, explica Carme Castells, directora de la Fundació Mallorca Literària. Antònia Roca, vicepresidenta i consellera de Cultura del Consell de Mallorca, afegeix que cada concert “esdevé una experiència única per conèixer propostes que combinen música, literatura i creació contemporània”.
Inclourà propostes com la de Christina Rosenvinge, que recupera i posa música als versos de la primera poeta de la cultura occidental, Safo, o la de Clara Peya, una de les pianistes i compositores més transgressores de l’escena musical, que presentarà Corsé, que aprofundeix en la violència implícita en la perfecció.
El flamenc contemporani serà protagonista de la nit central, el 9 d’agost a Consolació, amb l’actuació del Niño de Elche i la revisitació pop de Soleá Morente.
La col·laboració ja habitual amb el Mobofest durà la veu de Júlia Colom a Porreres, un dels municipis que enguany s’estrena en aquest cicle. Com també ho faran Artà, amb la cançó mediterrània de Franca Masu, i Montuïri, amb el rap rural de Bewis de la Rosa i l’embriagadora música afroelectro de Djamra.
Propostes creatives innovadores, amb una diversitat de veus, estils i procedències que fan de La Lluna en Vers un dels festivals més atractius de l’estiu a Mallorca.
L'alerta per desaparició ha estat desactivada
Continua la incògnita, mentre s'especula quina espècie pot haver causat el que no sembla una mossegada
La zona roman amb bandera groga mentre cerquen l'animaló
Després d'un mes, l'home de 54 anys ha estat traslladat a planta