Investiguen l’aparició de tres cadàvers surant en aigües de les Balears
Un dels cossos ha estat localitzat a la platja de ses Estaques, a Santa Eulària des Riu

Hi coincideixen el GOB, l'Associació d'Empreses Nàutiques i el Govern
El nombre d’amarraments a Menorca no pot créixer més i els que hi ha s’han de gestionar millor. Hi coincideixen el GOB, l’Associació d’Empreses Nàutiques i el Govern. A més, durant una taula rodona celebrada a l’Ateneu de Maó, les entitats menorquines també han reclamat que es recuperi el Pla insular de la costa de Menorca.
El Pla General de Ports, que està a punt d’aprovar-se, inclou un estudi que indica que el nombre màxim de barques que poden fondejar al mateix temps a l’illa és de 2.115. Però, un recompte del 2010 encarregat pel Consell quan pretenia elaborar el Pla insular de la costa de Menorca, ja indicava que aquesta xifra se sobrepassava en 229 embarcacions -fa dotze anys. Per això el GOB reclama solucions.
La recentment aprovada Llei Reserva de Biosfera permet elaborar un Pla d’Ordenació del Litoral de Menorca. Possibilitat que també veu amb bons ulls el representant de la patronal.
Els responsables de l’associació no demanen més amarraments, sinó que insisteixen en la necessitat de millorar la gestió dels que ja hi ha: Visió compartida pels representants del Govern i que recollirà -asseguren- el futur Pla general de ports. També estan d’acord que s’hi pugui posar ordre des de Menorca.
Ramis també ha confirmat que en les pròximes setmanes representants de la Direcció General de Marina Mercant es traslladaran a Menorca per tractar altres aspectes de la nàutica que preocupa: els problemes que generen algunes barques de lloguer que no necessiten títol per navegar.
Un dels cossos ha estat localitzat a la platja de ses Estaques, a Santa Eulària des Riu
Els agents de la Policia Nacional de Maó han escorcollat un domicili al carrer de Vasallo
Missatges de WhatsApp, fotos familiars i testimonis han servit perquè l'Audiència capgiri el testament