X

El nou edifici per als vesins del Don Pepe costarà 15 milions

La previsió és que estigui acabat en tres anys

25/02/2022

El nou edifici per als vesins del Don Pepe costarà 15 milions

Claudia Roig

A Eivissa, el nou edifici per als vesins del Don Pepe costarà entre 13 i 15 milions d’euros, i no estarà acabat fins d’aquí a tres anys. S’hi construiran un centenar d’habitatges en un terreny entre Sant Jordi i Platja d’en Bossa. Aquesta és la previsió del consistori de Sant Josep, tot i que els vesins encara no han donat el vistiplau a l’operació.

L’Ajuntament vol comprar un terreny de 7.000 metres prop de Platja d’en Bossa per fer-hi un edifici per als propietaris del Don Pepe. És un solar en àrea de transició que s’hauria de requalificar. La previsió és que l’edifici pugui estar construït d’aquí a tres anys. L’operació només pot sortir endavant si els 96 propietaris hi estan d’acord i, de moment, encara no han donat el seu sí definitiu. Els pisos serien de protecció oficial i només es podrien vendre a preu taxat. El consistori es reservarà també el dret de tanteig i retracte. Encara no se sap si els vesins haurien d’aportar sous. El Bloc A va ser desallotjat al desembre, però al B encara hi viu gent i molts no saben encara què passarà amb ells.

Els vesins del Don Pepe ja poden demanar ajudes econòmiques per valor de 500.000 euros, 10.000 per cada propietari, i 2.500 per als inquilins.

25/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris