12

El Palma Futsal derrota 6-1 el Gran Canària

Els canaris pagaren els plats romputs de l'eliminació del Palma a la copa del rei

28/10/2017

Un equip ferit és un equip perillós i més si és el Palma Futsal. Els mallorquins varen cercar la porteria amb insistència des de l’inici i va ser al minut 9 quan varen ençatar la llauna. Eloy Rojas serveix un córner i Quintela guanya la partida al defensor i acaba superant el porter.

Poc després Joselito va augmentar la distància en una jugada individual, condueix i condueix i treu un bon xut creuat.

El gol del Gran Canària va néixer en una errada en defensa del Palma, Quintela s’equivoca en la passada i Barrón queda venut en el mà a mà amb Iván Gonfaus.

Vadillo feia cara de circumstàncies, però la reacció va ser immediata. David Pazos combina amb Paradynski i el brasiler l’hi torna perquè el gallec col·loqui el 3 a 1 al marcador.

Al segon temps varen arribar 3 gols més del Palma. El primer el d’Eloy Rojas, que pega una sabatada de primeres que sorprèn Igor.

Lolo Urbano va sumar-se a la festa a 6 minuts del final… L’ex de l’Inter li pega i rep l’ajuda d’Acaymo.

Maico va tancar el marcador… Bon control i millor definició del brasiler.

Al Palma l’esperen ara dos compromisos a Navarra, dimarts a Tudela i divendres a Pamplona.