El Palma Futsal es classifica per a la final four de la Copa del Rei

El conjunt de Vadillo supera el Noia per 4-2 als quarts de final

21/02/2023

11

El Palma Futsal lluitarà pel títol a la Copa del Rei. El conjunt mallorquí s’ha classificat per a la final four de la competició després de guanyar el Noia per 4-2 a l’eliminatòria de quarts de final, a partit únic, disputada a Son Moix.

Ben prest, els de Vadillo han deixat clar que no volien deixar escapar l’oportunitat de protagonitzar una altra nit gran davant l’afició. Cléber ha avançat el Palma al minut 4. En el 15, l’equip balear ja dominava per 3-0. Mancuso ha fet el segon i Chaguinha, el tercer. L’única taca del primer acte ha estat el gol d’Adrian a dos minuts del descans.

A la segona part, el Mallorca Palma Futsal no ha tengut gaires problemes per mantenir la renda. Fins al minut 38. En aquell moment, Marcelo ha fet el 3-2 i han començat els nervis. El Noia hauria pogut empatar l’eliminatòria al darrer alè, però Luan Muller a deu segons del final ha fet una triple aturada tan heroica com decisiva. A la següent jugada, i amb el rival desordenat, Mario Rivillos ha marcat el 4-2 definitiu, que certificava la classificació per a la final four.

Les semifinals i la final de la Copa del Rei es disputaran els dies 1 i 2 d’abril a Antequera.