El Palma Futsal guanya al Llevant i manté la seva lluentosa versió 2022

Els gols de Nunes i el mallorquí Pope en dos minuts espectaculars de la segona part permeten superar als granotes

12/03/2022

14

Un inici de 2022 amb una nota espectacular és el que firma el Palma Futsal. Aquesta jornada ho ha ratificat amb un triomf a la pista del Llevant. És la tercera victòria consecutiva dels palmesans, que a la primera part es van trobar amb la fusta en les ocasions de Tomaz i Neguinho. La lesió de Chaguinha va complicar el panorama, però tot es va resoldre en dos minuts perfectes. Nunes i Pope van aconseguir el 0 a 2 de manera ràpida. El gol d’Araça a falta d’un minut no va evitar que el Palma arribi a les 10 jornades com a invicte. Els de Vadillo entren de manera clara en la lluita per acabar entre els 4 primers. Ara mateix són tercers amb un punt d’avantatge respecte el Cartagena, encara que els murcians tenen dos partits pendents per jugar.