El Palma Futsal remunta davant ElPozo i somia amb la segona plaça

El conjunt d'Antonio Vadillo va marcar tres gols als darrers cinc minuts (3-1)

26/05/2022

El Palma Futsal es fica en la lluita pel segon lloc a la classificació de la lliga després d’una victòria amb remuntada davant ElPozo Múrcia. El conjunt d’Antonio Vadillo es va sobreposar al gol inicial dels murcians amb tres dianes als darrers cinc minuts del partit per guanyar 3-1.

Després d’una derrota dura davant el Manzanares, el Palma Futsal va sortir molt més seriós davant ElPozo. Els d’Antonio Vadillo duien el pes del partit a l’inici i tenien les ocasions més clares, però es varen veure sorpresos pel gol de Felipe Valerio al minut 6. El Palma va tenir paciència i va seguir insistint tot i que ElPozo intentava posar pausa al partit. A manca de 6 minuts per al final, Cainan combina amb Higor i, després, supera Juanjo amb un xut creuat per posar l’empat al marcador. L’ala brasiler es va pegar un cop amb la paret del fons i el partit va estar una estona aturat, però no li va anar malament al Palma perquè, poc després, Marlon posava el 2 a 1 al marcador. El número 10 definia a la perfecció per davall les cames de Juanjo.
I la sentència la marcava Fabio a un minut del final i des de la seva porteria quan ElPozo cercava l’empat amb el porter jugador.

El Palma Futsal és tercer a la classificació i es posa a dos punts de la segona plaça a manca de dues jornades per al final. El Barça ja és matemàticament campió de la lliga regular.